Om 4Colours

Also Available in: Engelska

Jaana Lindström4Colours Coaching, Ledarutveckling och Teamutveckling

4Colours är ett konsultföretag som erbjuder karriärcoaching, executive coaching, outplacement coaching, ledarutveckling, och teamutveckling. 4Colours i Stockholm som drivs av Jaana Lindström, certifierad PCC coach enligt ICF International Coach Federation) har lång erfarenhet av att arbeta med ledare som befinner sig i en global kontext med höga resultatkrav. 4Colours består av ett nätverk av konsulter som med en unik mix av kompetenser erbjuder utveckling för individer, team, ledare och organisationer.

 

Jaana Lindström, MBA/Framtidsstrateg/PCC Certifierad coach (ICF)

Jaana Lindström är en resultatinriktad seniorkonsult som sedan år 2000 coachar och utbildar VD, chefer, ledare, projektledare, konsulter och entreprenörer. År 2006 tog hon Silver i Svenska Mästerskapen i Coaching och 2007 fick hon förutom bronspriset utmärkelsen “Sveriges Coolaste Coach”. År 2012 publicerade hon sin bok “Vad vill du, egentligen?”. Jaana har erfarenhet som marknadschef, försäljningschef, vice VD, seniorkonsult, utbildare, executive coach och karriärcoach.

Erfarenhet och bakgrund

Jaana arbetade inom Kinnevik/MTG som seniorkonsult 2000—2006 innan hon började arbeta med sitt eget företag 4Colours. Jaana har utbildat sig till Coach vid Coachutbildning Sverige och till Executive Coach vid Academy of Executive Coaching i England. Hon har en MBA Master of Business of Administration vid Henley Management College i England och är utbildad Framtidsstrateg på Kairos Future. Hon har en grundutbildning i psykoterapi (steg 1) och är även utbildad i Global Coaching hos Rosinski & Company, Teamcoaching på Coach of Sweden, Neuroscience & Coaching på Leapfrog och i ehandel på Nordic Ecommerce Academy. Jaana är också certifierad i personlighetsprofilen Workplace Big Five Profile (Centacs) och i 360 analys (Center for Creative Leadership). Jaana har 14 års erfarenhet som coach och ledarutvecklare och 23 års erfarenhet av relationer med utländska marknader. Jaana samarbetar idag med ett flertal konsultföretag i Europa, USA och Sverige vad gäller uppdrag i coaching, större ledarutvecklingsprogram och omställningsprogram. Hon har också konsulter i sitt nätverk som är experter inom ledarskap, försäljning, presentationsteknik och LinkedIn. Jaana är med i det internationella nätverket BSCN som Senior Associate Coach och som Leadership Solutions Associate på Center of Creative Leadership som har rankats som nr. 4 i världen i ledarutveckling.

Coaching och ledarutveckling både på svenska och engelska

4Colours arbetar med många olika typer av branscher, men det som ofta är vanligt är att vi arbetar med ledare i en global kontext där arbetsspråket är engelska – med ledare som har team med medarbetare i olika länder. Vi erbjuder därför alltid våra kunder coaching, outplacement coaching och ledarutveckling både på svenska och engelska. Metoder och verktyg vi använder för karriärcoaching är CV-granskning på svenska och/eller engelska, uppdatering av profil på Linkedin, inventering av spetskompetenser, personligt varumärke, frågor anställningsintervju, intervjuträning och porträttfotografering för CV och LinkedIn. För executive coaching använder vi även verktyg som coachande ledarskap, presentationsteknik, personligt varumärke, kommunikation i virtuella team, kreativ idéutveckling, personligt varumärke, omvärldsanalys och framtidsstrategi. Vi utbildar i coachande ledarskap, kommunikation, presentationsteknik och medarbetarsamtal på svenska och engelska beroende på vilka behov ni har. Utbildningar och konsultinsatser skräddarsys alltid efter era önskemål.

Våra kunder

I dagens affärsvärld måste globala ledare hantera allt fler utmaningar som ofta innebär stora förändringar och omorganisationer. 4Colours kunder är ledare och organisationer som ständigt måste förändra sig i en global kontext för att kunna leverera goda resultat. Våra kunder är chefer och ledare, konsulter, entreprenörer och högpresterande individer som vill ta sina organisationer och sitt ledarskap till nästa steg.

Våra metoder

Tillsammans med coaching, ledarutveckling och teamutveckling integrerar 4Colours ledarskapsteori, psykologi, framtidsstrategi och idéutveckling. Vi vet att coaching och utveckling kräver en hel del mod från både kunden och coachen och konstruktiv feedback från båda är nödvändiga för att förändringar ska kunna ske. Vi har också lång erfarenhet av att arbeta med seniora ledare och att arbeta med kunder i olika typer av branscher, vilket ger många synergier och helhetsperspektiv.