Din karriär

Also Available in: Engelska

Bok

Vad vill du egentligen? Jaana Lindström och Tia Jumbe

Vad vill du, egentligen?

En bok för dig som vill göra ta nästa steg i din karriär, göra något annat eller byta inriktning.

Vad vill du arbeta med – egentligen? Vet du hur du ska ta reda på det? Coachingboken Vad vill du egentligen? Skapa din bästa framtid! guidar till ett svar – och ett första steg! Boken tar dig steg för steg till visshet om vad det är du drömmer om innerst inne. Boken är handfast och konkret, upplagd som en coachingprocess i åtta delar. Boken tar dig från förvirring, “Vad vill jag egentligen?, till beslut: “Nu vet jag vad jag vill och nu tar jag första steget!” Den bygger på Jaana Lindströms erfarenhet som coach i 13 år och tusentals timmars coaching.

Därför ska du läsa den här boken!

Du vill ta nästa steg i din karriär och du vet att ditt liv skulle bli väldigt annorlunda om du bara visste vad du egentligen vill.

Du har en känsla av att det är något annat du ska göra, men du vet inte vad det är.

Du vill ta reda på vad du vill – egentligen.

Vad vill du – egentligen. Skapa din bästa framtid! är skriven av coachen och framtidsstrategen Jaana Lindström och författaren och journalisten Tia Jumbe. Den går att beställa via internet på bland annat www.adlibris.se och www.bokus.com.

Från bokens förord

Tänk vilken kraft som skulle frigöras om du gav dig själv möjlighet att ta reda på vad det är du egentligen brinner för att göra! Det är nämligen ingen slump att du har valt den här boken. 90 procent av alla fantastiska människor som Framtidscoacherna har mött skulle vilja ta reda på vad de egentligen vill. Vi ser att många idag har en bra utbildning, jobb, och bostad, men de är ändå inte nöjda. Och de vet inte varför. Många arbetar i stora organisationer med höga krav på prestation och måste ständigt leverera goda resultat. De trivs inte men står ut för att få sin lön. Det här är ett universellt problem, och ett tidstecken.
Vi människor vill lära oss nya saker, anta nya utmaningar och bli inspirerade av något nytt. Men i jakten på att hitta vad vi egentligen vill göra känner vi att vi kört fast. Pressen ökar också när vi tror att vi måste fatta det perfekta beslutet om en enda karriär. Vi är rädda för att välja fel – och att vi inte ska hitta vad det är vi egentligen vill. Vi vill ha ekonomisk trygghet men vår längtan efter något annat växer när vi ser personer som vågar ta språnget och förverkliga sina drömmar.